Satelite TV eu

Ako nakupovať na satelite-tv.eu?

Ak potrebujete poradiť s nákupom, potom je táto stránka určená práve vám. Kúpiť satelitnú techniku alebo príslušenstvo v našej internetovej predajni je veľmi jednoduché. V prípade, že vás zaujímajú obchodné podmienky nášho obchodu, kliknite prosím sem.

Čítať celý článok...
 

Obchodné podmienky

Článok I. - Zodpovednosť dodávateľa

1.) Tv Sat elektro (ďalej ako dodávateľ) zodpovedá za to, že tovar má požadovanú kvalitu, mieru alebo hmotnosť, musí byť bez vád, musí zodpovedať technickým normám a je dodaný v požadovanom množstve.

Čítať celý článok...
 

Ako chránime Vaše súkromie

Firma TV SAT ELEKTRO sa ako prevádzkovateľ internetového obchodu SATELITE TV na internetovej adrese WWW.SATELITE-TV.EU týmto prehlasuje a zaväzuje sa, že:

Čítať celý článok...
 

Doprava tovaru k Vám

V našej ponuke je len tovar dodávaný do skladu.
Tento tovar je zasielaný najneskôr do dvoch pracovných dní.
Na želanie zákazníka je možné dodávku pozdržať do ďalšej objednávky (ušetríte na dopravnom a balnom), najviac však 30 dní

Čítať celý článok...
 

Ako sa k nám dostanete

Naša predajňa sídli na Novozámockej ulici č. 77 v Nitre. Smerom od Nových Zámkov nás nájdete cca 1 km po vstupe do Nitry po pravej strane.
V opačnom smere od centra Nitry (hlavná križovatka / obchodný dom Tesco) musíte vyraziť smerom na Krškany - Nové Zámky (smerom k nemocnici). Od centra mesta sa k nám autom dostanete asi za 5 minút.

Čítať celý článok...